VIDEO: Sllovenia u godit nga një stuhi, më e keqja në Lubjanë

VIDEO: Sllovenia u godit nga një stuhi, më e keqja në Lubjanë

Një stuhi e madhe goditi Slloveninë, dhe më e keqja është në pjesët perëndimore dhe veriore të Lubjanës.

Stuhia e shoqëruar me erë të fortë dhe breshër po lëviz edhe mbi Domzhal. Disa shoferë ndaluan makinat e tyre nën një mbikalim në Lubjanë për t’u fshehur nga shiu dhe breshëri.

“Stuhia e supercelulave që goditi Slloveninë qendrore e shpërndau qytetin lokalisht, gjithashtu pati rrëqethje të forta ere dhe shi të rrëmbyeshëm. Vazhdim i stuhive ka në zonën e Lubjanës dhe Trebnjes”, njofton Administrata për Mbrojtje dhe Shpëtim të Sllovenisë.

“Fatkeqësisht, gjatë stuhive në autostradë, disa shoferë të papërgjegjshëm ende i ndalojnë automjetet e tyre në tunele, në korsi parkimi, kthehen apo edhe dalin nga automjeti e kështu me radhë. Me këtë ata rrezikojnë veten dhe përdoruesit e tjerë të rrugës sepse mund të jetë bllokim trafiku apo përplasje të rrezikshme dhe aksidente trafiku”, thuhet në njoftim.

LEXO EDHE:

Back to top button