Kuvendi ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit

Alsat mëson se edhe në takimin e sotëm koordinues mes krye parlamentarit Talat Xhaferi dhe kryetarëve të grupeve parlamentare në Kuvend nuk është diskutuar për shpalljen e konkursit publik për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit. Në koordinimin e sotëm është biseduar për çështje të tjera, si për masat anti-covid që duhet të miratohen … Continue reading Kuvendi ende nuk e ka shpallur konkurs për zgjedhjen e Avokatit të ri të Popullit