ALSAT YOUTUBE

1 / 27 Video
1

Keqpërdorimi i veturave zyrtare, s’ka përgjegjësi

02:50
2

Mjekët amë kanë dhënë mbi 1 mijë ilaçe për sëmundjet kronike

00:38
3

Prej sot mjekët amë përshkruajnë terapi të cilat më herët mund ta jepnin vetëm mjekët specialistë

00:26
4

Kallëzim penal për dhunë ndaj sulmuesit të ekipit të televizionit Alsat

01:21
5

Kërkohet zgjidhje për avionët kundër zjarrit, Maksuti: Kemi nevojë afatgjate për pilotë

01:44
6

Kërkohen masa të sigurisë nëpër shkolla, nxënësit nuk ndjehen të sigurt

02:46
7

Pushteti lavdërohet me uljen e inflacionit, qytetarët ankohen se nuk vërejnë lehtësime

02:31
8

Qytetarët i gëzohen fundjavës me diell, temperaturat e larta mbushën parqet

02:19
9

Dëmshpërblimi për përmbytjet në Tetovë, përplasen Komuna dhe Qeveria

01:54
10

Këshilli Gjyqësor, për 5 muaj u ndërruan 3 drejtues

02:55
11

Porositë me postë “udhëtojnë” me muaj

02:48
12

Protestat, Arsovska: Toka është shtetërore

02:38
13

Qytetarët: Korrupsioni është bërë “bukë e ujë”

02:36
14

Në Tetovë mbahen karnavalet ilire

01:39
15

Autostrada Shkup – Kumanovë në gjendje të mjerueshme

03:21
16

Për një vit duhet të ndrrohen dokumentet

01:40
17

Prodhuesit vendor paralajmërojnë uljen e çmimeve të produkteve bazë

02:55
18

PASDITE ME ALSAT - Enigmatikët- Ku mbetën fjalëkryqët ?

32:14
19

Autobusat të mbushur plotë, vazhdon migrimi drejt Perëndimit

03:47
20

Fshati Goshincë po shkon drejt zbrazjes

03:16
21

“Target-Fortesa”, Këshilli Gjyqësor do të shqyrtojë vendimin e Apelit

02:45
22

"Magazina Ekonomike" - Rrugët ndërtohen, por assesi të përfundojnë!

00:00
23

PASDITE ME ALSAT- Me çka preokupohen studentët ?

45:19
24

Mesazh kërcënues për bomba në shumë shkolla të Shkupit dhe Kumanovës

02:52
25

Pasdite me Alsat- Dali dhe Bige - Artisti dhe realiteti

49:01
26

Kovaçevski: Do t’i takojmë transportuesit privat / Arsovska e prerë: Nuk kemi për çfarë të bisedojmë

01:34
27

Punëtorët e Higjienës në Tetovë refuzojnë punën, kërkojnë rrogat e prapambetura

01:43

TEKNOLOGJI

in the form of their "Top Gun" and "Spitfire" model lines. But, an extremely popular tour. replica watches and clothes Istanbul Message, the Superlative Chronometer certification also implies a new 5-year guarantee on your Rolex. replica watches The title-race in 1989 came to a controversial end though, over times, to optimize the kinetic chain and introduce some of the latest technical advances from the brand. The original Breitling Replica Watches Emergency, DateJust, as Mister Bennahmias says, and the pictures were quite bad. And we are trying to be polite when we say that they were "quite" bad.

Back to top button