VIDEO

1 / 17 Video
1

Intervistë me ministrin për financa, Fatmir Besimi

54:52
2

"Programi 200" - Çfarë viti shkollor do kemi?

51:43
3

“KOVID 19”, intervistë me Fadil Cana, infektolog

37:46
4

Intervistë me Venko Filipçe, ministër i shëndetësisë

01:05:12
5

“Magazina Ekonomike” Reformat në sistemin e pensioneve

44:49
6

Zhvillimet rajonale, marrëveshja Kosovë Serbi dhe zhvillimet në Mal të Zi

53:22
7

“Rruga drejt ” – Prioritetet e Qeverisë së re

01:02:19
8

Sezoni turistik dhe gjendja me Kodrën e Diellit

50:08
9

Mijallkov nuk komenton as "Koaliconi Meriot" as takimin me Grubin

00:16
10

Ademi: Nuk ka pasur dhe nuk ka dallime brenda BDI-së

00:18
11

Mexhiti: Ka përplasje brenda BDI-së, do të votojë qeverinë e re

02:13
12

Dallimet brenda BDI-së, Nuredini: "Nuk di gjë"

00:06
13

Emërimi i nënkryetarëve të Kuvendit, ASH-AAA shqyrtojnë mbështetjen

00:42
14

Ziberi: Në BDI ka pasur debat në korniza të demokracisë partiake

00:23
15

“I pushtetshmi”, Prokuroria kërkon gjykim për 13 persona, përfshirë deputetin Antonio Miloshoski

02:27
16

МОЛК - Министерството за образование не кажува дали школската година ќе почне на 1 септември!

02:06
17

“I pushtetshmi”, Prokuroria kërkon gjykim për 13 persona, përfshirë deputetin Antonio Miloshoski

02:27