​Samiti në Tiranë, Zelensky: Do të diskutojmë edhe për çështjen e Kosovës

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky ka njoftuar se gjatë qëndrimit në Tiranë, ku sot mbahet Samiti “Ukrainë – Europa Juglindore”, do të diskutojnë për çështjen e Krimesë, Kosovës dhe mbështetjen për Ukrainën. Ai ka shkruar në X, se Shqipëria është një vend i pasur, andaj shpreson në pjesëmarrjen e saj financiare në forcimin e demokracisë … Continue reading ​Samiti në Tiranë, Zelensky: Do të diskutojmë edhe për çështjen e Kosovës