ТВ Алсат сака да биде поблиску до граѓаните. Во нашите емисии ќе следите известувања со вклучување на граѓаните. Споделете со нас што мислите за специфичните теми со пополнување на анкетата подолу и ние ќе одговориме на вашиот интерес со известувања и дебати.