ТВ Алсат сака да биде поблиску до граѓаните. Во нашите емисии ќе следите известувања со вклучување на граѓаните. Споделете со нас, кои се темите коишто мислите дека заслужуваат поголем публицитет и посветеност на институциите. Пополнете ја анкетата подолу и ние ќе одговориме на вашиот интерес со известувања и дебати.