ЗАБАВА

Мајка му наплатила на синот 40 илјади долари за услуги

Корисникот на “Reddit”, Чалипо ја објави сметката која мајка му му ја врачила за 13 месеци живот под нејзиниот кров. Овој студент одлучил да се смести во родителскиот дом за тој период од животот, но најверојатно не планирал дека на крајот ќе мора тоа скапо да го плати.

Advertisements

Деталната сметка вклучува трошоци за струја, греење, плин, интернет, храна, превоз, чистење, но и 1.000 долари казна затоа што е “неранимајко кој не знае да ја цени мајчината финансиска, а и општа поддршка”. Сето тоа заедно чини вкупно 40 илјади канадски долари.

Сепак, Чалипо истакна дека на крајот нема да мора да ја плати сметката. Тоа било многу влијателна мерка на воспитување и признава дека му помогнала повеќе да го цени трудот на родителите.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button