ЗАБАВА

Македонската поп пејачка Андреа со нов синг „Choose My Way“

„Choose My Way“ е новиот сингл на Андреа, македонска поп пејачка, веќе добро позната на македонската публика. Овој пат Андреа допира до тинејџерите со една помрачна, подлабока електропоп балада, во која ќе се пронајдат младите, но и повозрасните.

Advertisements

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button