СПОРТ

Милионер Џек Пот во Струга и во Кавадарци

Популарниот МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија во неделава која помина, подели радост на двајца наши верни играчи, во Струга и во Кавадарци.

Утрото на 14 јули беше среќно во објектот на Златна копачка во Струга, каде што беше освоен МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ во вредност од 1.477.640 денари. Два дена подоцна, исто така во објект на Златна копачка освоени се 1.237.261 денар во Кавадарци.

Advertisements

И двајцата добитници посакаа да останат анонимни, меѓутоа и без споделено име, тие станаа дел од сè поширокото друштво на луѓе кои ја почувствувале радоста од МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ. Фондот за МИЛИОНЕР ЏЕК ПОТ добивката е веќе полн, што значи дека можеби уште денес ќе се радуваме на уште еден милионер.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button