ЗАБАВАМЕТРОПОЛ

Најдобрите мажи според астрологијата

Астролозите велат дека мажите родени во овие знаци се најдобри брачни партнери. Можеби нивните тврдења ве изненадат, или пак целосно ќе одговараат на вашето искуство.

Са работи за следените хороскопски знаци:

БИК
Најсигурниот, искрен и романтичен по душа маж роден во знакот на Бик знае како да ја усреќи неговата сопруга и како да ја заслужи нејзината љубов. Мажите кои му припаѓаат на овој знак секогаш бараат стабилност во своите врски и тоа е она што најмногу ги инспирира. Секоаш ќе ве држат блиску до нив и ќе ве опсипуваат со нежности. Астролозите велат дека навистина среќна жена е жена која е мажена за маж роден во знакот Бик.

ЛАВ
Мажот Лав е лојален до сржта и многу разбран. Сака да ѝ се восхитува на саканата личност и да ѝ дава внимание и нежност. Лавовите ги разгалуваат своите сопруги со подароци, патувања или едноставно кажано но и многу важно, огромна поддршка.

РАК
Тие се одлични за целото време поминато со нив бидејќи Раковите сакаат сè што е поврзано со љубовта. Имаат интензивни чувства, и даваат значајно место на нежноста, имаат дарежливо срце и се трудат да ја усреќат саканата личност.

РИБА
Овој човек сака да ги задоволува и да ги прави другите среќни. Ќе се обиде да ѝ биде голема поддршка на неговата сопруга, дури и кога ѝ треба само рамо за плачење. Тој секогаш е „Некој на кој можете да се потпрете“.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button