ЗАБАВАМЕТРОПОЛ

Овие хороскопски знаци крајот на ноември ќе го дочекаат со насмевка и страст

Влеговме во втората половина на ноември и иако на многумина можеби им се чини дека нема на што да се надеваат до крајот на овој месец, можеби судбината има малку поинакви планови за некои хороскопски знаци.

Се наоѓаме во сезоната на Скорпија, која е позната како многу страстен знак со кој владее Марс, секогаш расположен за љубов и авантура. Некако стана нормално дека репутацијата на овој знак не е особено поволна, но оваа негативна перцепција нема особено да влијае на четирите моќни хороскопски знаци.

До крајот на ноември, Биковите, Лавовите, Водолиите и секако Скорпиите може да очекуваат нескротливо зголемување на нивото на страст што секако може да ги разубави наредните денови и недели.

Бик
Овој ноември, Биковите се втурнаа во емоции, особено оние што ги красат романтични врски. Биковите до крајот на месецов ќе ја следат енергијата што ги води во љубовни, интимни и длабоки врски со другите луѓе.

Иако можеби не се навикнати на ваква моќна енергија, ако ја испуштат, со нејзина помош, Бикот ќе ги достигне длабочините, но и височините што навистина ги посакуваат во љубовниот дел од својот живот.

Има големи шанси до крајот на ноември да запознаете некого и да се чувствувате воодушевени од таа нова личност, а оваа врска „се заканува“ да стане многу интензивна за краток временски период.

Доколку по некоја случајност не запознаете толку интересна личност, тогаш едноставно можете да уживате во вашиот постоечки социјален живот и да се обидете да го збогатите.

Лав
Лавовите ќе го заменат своето типично социјално однесување со анализа и интроспекција во врска со нивниот дом. Овој знак копнее по емотивно стабилна и непроменлива средина, па со текот на времето оваа потреба за неговиот „приватен свет“ ќе стане главен приоритет. Можно е да дојде време позрелите Лавови да откријат кои се, што се и од каде се, период во кој подетално ќе го истражат своето семејно потекло.

Не треба да чуди ако Лав реши да им се посвети само на вистинските пријатели и саканите членови на семејството, оние на кои се чувствува близок и на кои може безусловно да им верува.

Скорпија
Ова е период од годината кога владеат Скорпиите. Тие го враќаат чувството за живот и моќ што можат да го користат како што сакаат. Иако можеби нема потреба секогаш да бидат во центарот на вниманието, нивниот шарм и таа вкоренета страст не можат да се сокријат. Скорпиите ќе се стават на прво место до крајот на овој месец, а секој обид за промена е осуден на неуспех. Секој заслужува време за себе, а ноември е токму периодот од годината кога Скорпиите можат да направат заслужена пауза од сѐ и секого.

Водолија
Крајот на ноември може да ги расветли целите и аспирациите во кариерата, како и патот по кој Водолиите треба да тргнат на патот кон успехот. Водолиите можат да го искористат овој период за да го подобрат секој животен сегмент, а не треба да чуди доколку уживаат во центарот на вниманието и фактот дека се во центарот на вниманието. Овој момент на слава не оди со никаква органска желба за создавање и славење на успехот зад сцената, но се чини дека не недостига внимание со почетокот на крајот на оваа година. Ако пријателите и колегите сакаат да ве издигаат, не ги спречувајте да го прават тоа. Скромноста е доблест и прекрасна особина, но да уживате малку во вашиот успех не е толку лоша работа и не е нешто што треба по секоја цена да се крие.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button