МАКЕДОНИЈА

Патот Пробиштип – Кратово во прекин поради сообраќајка

Регионалниот пат Пробиштип – Кратово од 12:25 часот е во прекин поради случена сообраќајна несреќа кај местото „Перово долче“.

Сообраќајот на оваа регионална патна делница е во прекин и во двата правца, информира АМСМ.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button