ЕКОНОМИЈА

С.Б. од Скопје го освои сензационалниот ВЛТ џекпот вреден 20 890 990 денари

С.Б. од Скопје освои рекорден износ на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот  за 2023 година. Фантастични 20 890 990 денари е износот на најновиот СУПЕР МИЛИОНЕР освоен на видеолотариските терминали во Скопје на 13.11.2023.

С.Б. од Скопје го освои најпосакуваниот џекпот  СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 20 890 990 денари. Тој ја сподели со нас својата среќна приказна.

Долго време посакувал да стане ВЛТ добитник. На 13.11.2023, негов пријател купил нова куќа, па посакал и тој да има нова куќа. Во 18 часот, неговата сопруга му купила капучино, а С.Б. со 1 000 денари, одлучил да си ја проба среќата. Во 18.20 часот, на видеолотариските терминали во Златна копачка  во населбата Ченто во Скопје, додека ја играл Флеминг Хот, желбата му се остварила. Тој стана добитник на рекордниот добитен износ на СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот на ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА за 2023, вреден 20 890 990 денари.

Со парите од добивката планира да си купи нова куќа и нов автомобил.

За играчите на ВЛТ, потсетување на најновата супер информација. Активна е дополнителната џекпот добивка- НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР. Овој џекпот има дефиниран опсег на добивка од 24 до 33 милиони денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button