ВЕСТИЗДРАВСТВОМАКЕДОНИЈА

Собранието донесе одлука за формирање анкетна комисија за случајот со Онкологија

Со 82 гласа пратениците денеска донесоа одлука за основање анкетна комисија за скандалот во ЈЗУ Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија.

Предлогот поднесен од пратениците од ВМРО-ДПМНЕ беше поддржан од повеќето присутни пратеници.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button