ЕКОНОМИЈА

Видеолотарија касинос Австрија со донација за здружението доброволно противпожарно друштво Кочани

Видеолотарија Касинос Австрија потпиша договор за донација со Здружението Доброволно противпожарно друштво Кочани.

Видеолотарија Касинос Австрија додели донација на Здружението Доброволно противпожарно друштво Кочани. Паричните средства од оваа донација ќе бидат искористени за набавка на едно теренско пикап возило, кое ќе биде надоградено и опремено за гасење на пожар.

Advertisements

Претседателот на Здружението, Златко Илијев изрази благодарност до Видеолотарија Касинос Австрија  за несебичната поддршка и брзиот одговор на нивното барање. Со оваа донација, ние ќе успееме да извршиме набавка која е од  витално значење за функционирање на нашето друштво, додаде Илијев.

Видеолотарија Касинос Австрија и во иднина ќе продолжи да ги негува заложбите за модерна и општествено одговорно компанија, придонесувајќи за нашето општество.

#ИграјСоНајдобрите

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button