ЕКОНОМИЈА

ВЛТ ЏЕКПОТОТ НА ВИДЕОЛОТАРИЈА КАСИНОС АВСТРИЈА, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ Е ВО ЗОНА НА ПАЃАЊЕ

Најпосакуваната ВЛТ џекпот добивка на сите времиња- СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, влезе во зоната на паѓање. Секој кој се забавува на видоелотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, има можност да ја освои оваа фантастична добивка. Највисокиот износ кој може да се  освои со оваа добивка е 21 милион денари.

За потсетување, последен среќен добитник на оваа добивка е А.П. од Кичево. Тој го освои СУПЕР МИЛИОНЕР џекпот, вреден фантастични 20.768.497 денари. Добивката беше освоена на 01.02.2024 кај нашиот деловен соработник Спортлајф во 18: 11 часот. Играта Брнинг хот на видеолотариските терминали, се покажала како среќен избор кој на А.П. му овозможи да стигне до оваа неверојатна добивка.

Кој ќе биде следниот среќен играч и колку ќе освои  со СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, ќе дознаеме наскоро. Покрај најпосакуваниот, СУПЕР МИЛИОНЕР, во игра се и Милионер и Мини Џекпот.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button