ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Заводот за статистика ќе објави детали за пописот

Директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски заедно со заменикот-директор Илми Селами денеска ќе одржат прес-конференција за Методологијата за подготовка, организација и спроведување на Пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија 2021.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button