МАКЕДОНИЈА

Анкета на Алсат: Колку ја чувствувате економската криза?

Алсат прави анкета за економската криза и како влијае брз бас.
Подолу само кликнете на линкот и одговорете на прашањата.

АНКЕТА

Резултатите од анкетата ќе се престават, многу брзо, во нашите емисии.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button