ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

ДИК: Излезноста во 17:00 часот изнесува 41%

Според податоците на интернет страната на ДИК, излезноста до 17:00 часот изнесува 41,39%. Односно гласале вкупно 547.048 лица од вкупно 1.824.864 избирачи.

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button