ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Јакимовски пред жителите на Карпош ја претстави својата програма

Јакимовски пред жителите на Карпош ја претстави својата програма

Кандидатот на коалицијата „Храбро за Македонија“ Стевчо Јакимовски пред жителите на Карпош ја претстави својата програма. На граѓаните им порача дека ако му дадат шанса за претседател, многупати потоа ќе сакаат повторно да го гласаат.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button