ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Ванковска: Македонија постојано молчи, заради добрососедство и на наша штета

Ванковска: Македонија постојано молчи, заради добрососедство и на наша штета

Кандидатот за претседател на „Левица“ Билјана Ванковска истакна дека во нејзината програма екологијата игра многу важна улога. Таа рече дека и во однос на соседните земји, Македонија постојано молчи, заради добрососедство и на наша штета.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button