ВЕСТИМАКЕДОНИЈА

Ковачевски: Македонија, европска држава

Ковачевски: Македонија, европска држава

СДСМ имаше централен собир во Скопје. Димитар Ковачевски им порача на граѓаните и симпатизерите дека 7 години на власт СДСМ докажа како треба и како се заштитува државата.

Тој рече дека СДСМ згрешиле со некои коалициски партнери затоа што, според него, етничките прашања ги претвориле во бизнис.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button