ЕКОНОМИЈА

НЕВЕРОЈАТНИ ОСУМ МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА ЕДНА НЕДЕЛА КАЈ ИГРАЧИТЕ НА ВЛТ

Фантастични 7.999.765 денари е збирот на Милионер и Мини џекпот добивките освоени во период од 20.05.2024 до 26.05.2024

За само една недела, во периодот од 20.05.2024 до 26.05.2024, Видеолотарија Касинос Австрија им исплати  на играчи на ВЛТ неверојатни 7.999.765 денари.

Среќниот сигнал за освоен Милионер џекпот, минатата недела го слушнаа 4 играчи. Најголемиот Милионер џекпот износ во овој период е вреден 1.710.280. Го освои играч од Скопје на 22.05.2024.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува. Не заборавајте, во фаза на паѓање е и Супер Милионер џекпот чија максимална добитна вредност е 21.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button