ВЕСТИЗАБАВА

Што кажува месецот на раѓање за вашиот карактер

Секоја личност на овој свет е единствена и мило ни е што е така. Сепак, постојат одредени карактеристики кои можеме да ги поврземе со поединечни месеци.

Прочитајте што кажува месецот во кој сте родени за вас…

ЈАНУАРИ

 • амбициозна и сериозна
 • сака да подучува, но и да учи
 • обрнува големо внимание на туѓите мани и слабости
 • сака да критикува
 • трудољубива и вредна

ФЕВРУАРИ

 • апстрактен начин на размислување
 • интелигентна
 • темпераментна
 • забавна
 • потребно и е повеќе време да ги покаже емоциите

МАРТ

 • лојална
 • сака да фантазира
 • сака да патува
 • брзоплета во однос на избор на партнер
 • музикална

АПРИЛ

 • актива и динамична
 • одлучна и темпераментна
 • атрактивна
 • воздржана
 • го сака вниманието

МАЈ

 • тврдоглава
 • силна волја и мотивација
 • лесно се лути
 • привлечна и физички и ментално
 • има проблеми со болки со вратот и ушите

ЈУНИ

 • често доцни
 • постојано во потрага по совршенството
 • духовита
 • добри говорни вештини
 • брзо и станува здодевно

ЈУЛИ

 • полна со тајни
 • нема доверба во другите
 • тивка
 • горда на себе
 • склона кон стомачни тегоби

АВГУСТ

 • привлечна
 • духовита
 • љубезна и грижлива
 • бестрашна
 • поседува лидерски квалитети

СЕПТЕМВРИ

 • љубезна и склона на компромиси
 • сака да ги истакне туѓите грешки
 • внимателна и организирана
 • сака да критикува
 • тивка но добар говорник

ОКТОМВРИ

 • сака да танцува
 • привлечна и љубезна
 • убава и однатре и однадвор
 • добра пријателка
 • не сака лаги

НОЕМВРИ

 • полна со идеи
 • оригинална
 • динамична
 • љубопитна
 • дружељубива

ДЕКЕМВРИ

 • активна во интеракција
 • мрази ограничувања
 • сака да се шегува
 • има одлична смисла за хумор
 • размислува логички

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button