ЕКОНОМИЈА

Среќни ВЛТ приказни: Филип Србиновски стана милионер со освоени 1.755.001 денари

Филип Србиновски од Демир Хисар од Делчево им се придружи на семејството среќни милионери на Видеолотарија Касинос Австрија. На 05.04.20224 тој освои МИЛИОНЕР џекпот вреден 1.755.001 денари

Нашиот најнов милионер Филип Србиновски од Демир Хисар, во супер расположение и присуство на својот другар пристигна во просториите на Виделотарија Касинос Австрија. 1.755.001 денари легнаа на неговата сметка, откако тој стана најновиот сопственик на МИЛИОНЕР џекпот. Неговата среќна приказна е навистина интересна.

Филип славел заедно со неговиот другар. Па одлучиле да уплатат спортска и влегле во  Клуб Спорт Евротип во Деми Хисар. Како да претчувствувале дека славеничкиот дене е среќен, па одлучиле да  внесат дополнителна доза на забава. И двајцата кратко играле на видеолотарските терминали, по што многу брзо Филип го слушнал среќниот сигнал кој ја пренел веста дека добивката МИЛИОНЕР џекпот е негова. Филип освои 1.755.001 денари. Славеничкиот ден доби нов мотив прославата да продолжи.

Филип ја играл играта 20 Дазлинг хот на видеолотариските терминали на Видеолотарија Касинос Австрија, игра која се покажа како среќна за него. Со парите од добивката сака да си купи или нов автомобил или пак ќе уплати за стан.

#ИграјОдговорно #ИграјСоНајдобрите #Милионер

 

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button