ЗДРАВСТВОМАКЕДОНИЈА

Теренската вакцинација продолжува утре во 10 населени места

Теренската вакцинација продолжува и утре во 10 населени места. Вакцинацијата, како што соопшти попладнево Министерството за здравство, ќе се одвива во следниве населени места:

Advertisements

Тетово – Речица, Г. Речица, М.Речица, Калник, Чифлик

Струга – Д.Белица, Враништа

Битола – Ѓавато, Маловиште

Берово – Смојмирово

Од Министерството за здравство посочија дека секојдневно информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид-19.

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button