ЕКОНОМИЈА

Видеолотарија во септември на играчите им исплати сензационални 50 милиони денари

Фантастична сума од 49.905.884,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија го исплати кај играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ. Во септември двајца играчи освоија СУПЕР МИЛИОНЕР, 13 се радуваа на МИЛИОНЕР, а 2046 добитници освоија МИНИ ЏЕКПОТ.

Секој месец е милионски за играчите на Видеолотарија Касинос Австрија. Септември донесе радост кај многу играчи на виделотариските терминали. Овој месец двапати донесовме радост со најголемата добивка на овие простори, најпосакуваниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Тие заедно поделија 21.797.277,00 денари, од кои првиот беше вреден 11.343.368,00 денари,  освоен во Моцарт Чаир на 08.09.2022. Вториот СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 10.453.909,00 денари го освои играч во Спортлаиф Нов Дојран на 21.09.2022.

Advertisements

Покрај овие добивки, имавме 13 добитници на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ, кои заедно поделија 18.971.352,00 денари.

Во септември дури 2046 играч освои МИНИ ЏЕКПОТ, делејќи ја збирната добитна сумата од 9.137.255,00 денари.

На почетокот на октомври заедно со играчите, повторно се радуваме на добивките.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Прикажи повеќе

Related Articles

Back to top button