​Kongresistja demokrate kërkon largimin e Donald Trump

Përfaqësuesja demokrate e Pensilvanisë, Madeleine Dean, iu bashkua thirrjeve për heqjen e Presidentit Donal Trump nga detyra me anë të amendamentit të 25-të të Kushtetutës.

“Unë me siguri shpresoj se është e mundur”, tha ligjvënësja i Pensilvanisë duke folur në CNN.

Ajo tutje ka shkruar se, “Unë mendoj se ky President e ka provuar veten ditë pas dite, muaj pas muaji, vit pas viti që është i paqëndrueshëm dhe i papërshtatshëm”.

Ajo madje shkruan edhe se “Në këto ditë në rënie të kësaj presidence të turpshme, shpresoj se do të jemi në gjendje të kërkojmë amendamentin e 25-të”, vazhdoi ajo.

“Nëse jo tani, kur do ta bëje?” – pyeti Dean.

LEXO EDHE:

Back to top button