12 derra të egër bredhin rrugëve të Romës, ja si reagojnë qytetarët

Videot dhe fotot e publikuara nga një qytetar që tregojnë një “familje” me 12 derrkucë të egër që bredhin në mes të rrugëve në lagjen Monte Mario të Romës janë bërë “virale” në internet.

- Advertisements -

Derrat e egër ecin në rrugë, ndërsa makinat kalojnë shumë pranë tyre. Kohët e fundit, në Romë dhe rajonin e saj më të gjerë, prania e këtyre kafshëve është rritur ndjeshëm.

Javën e kaluar aktori italian Massimo Lopez zbuloi në internet se kur zbriti për të hedhur mbeturinat, një derr i egër e pa dhe filloi ta ndiqte.

Lopez u kthye menjëherë në hyrje të ndërtesës së tij të banimit, por, siç tha ai, ishte një përvojë stresuese.
E gjithë kjo po ndodh vetëm njëmbëdhjetë ditë para zgjedhjeve lokale në vend.

LEXO EDHE:

Back to top button