136 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

136 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 136 kundërvajtje në komunikacion, nga të cilat 12 për mosrespektim të shpejtësisë së lëvizjes, 10 për drejtim mjeti pa leje, 9 për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, shtatë për automjete me defekte teknike dhe të paregjistruara.

LEXO EDHE:

Back to top button