15 tunelet më të mëdhenj në historinë njerëzore

Kaq shumë njerëz kalojnë nëpër tunele ose marrin metro për të shkuar dhe për të ardhur nga puna shtatë ditë në javë, kështu që është e lehtë t’i marrësh si të mirëqena këto forma të infrastrukturës. Tunelet ekzistojnë për mijëra vjet, disa të mëdhenj, disa të vegjël dhe të gjithë shërbejnë për qëllime të ndryshme. Qoftë shkencë, kërkime apo luftë, tunelet nuk do të zhduken së shpejti! Këto janë 15 tunelet më të mëdhenj në histori.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button