151 gjoba në Shkup, 8 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes

151 gjoba në Shkup, 8 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 151 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 6 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 11 për kalim në të kuqe në semaforë, 8 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 8 masa për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe 6 të tjera u janë shqiptuar këmbësorëve…/Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button