196 vjetori i lindjes së Pashko Vasës

Më 17 shtator 1825, në Shkodër lindi Pashko Vasa i njohur edhe si Vaso Pashë Shkodrani, shkrimtar, poet dhe publicist i Rilindjes Kombëtare Shqiptare dhe Guvernator i Libanit nga 1882 deri në vdekjen e tij.

LEXO EDHE:

Back to top button