201 gjoba në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

201 gjoba në Shkup, 24 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 201 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 24 për tejkalim të shpejtësisë, 11 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 4 për makina të paregjistruara, shkruan Alsat.

Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 8 gjoba për kalim në të kuqe në semaforë, 11 për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 6 për ngasje të makinës në gjendje të dehu dhe 4 gjoba u janë shqiptuar motoçiklistëve… /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button