​23 vjet nga rënia e dëshmorit Xhemajl Fetahaj

​23 vjet nga rënia e dëshmorit Xhemajl Fetahaj

Sot mbushen 23 vjet nga rënia heroike e dëshmorit Xhemajl Fetahaj.

Fetahaj u lind më 1963 në Raushiq të Pejës dhe ra dëshmor më 31 maj 1999, në luftimet e zhvilluara në kufirin shqiptaro-shqiptar në Koshare.

Ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare, luftëtar i radhëve të UÇK-së dhe është shpallur hero i Kosovës.

LEXO EDHE:

Back to top button