31 vjet nga shpallja e Maqedonisë shtet i pavarur

31 vjet nga shpallja e Maqedonisë shtet i pavarur

Maqedonia sot feston 8 shtatorin, Ditën e Pavarësisë.

31 vjet më parë në këtë ditë nga sheshi “Maqedonia” u shpall se Republika e Maqedonisë është shtet i pavarur dhe sovran.

LEXO EDHE:

Back to top button