4 gjëra që duhet bërë nëse miqët tuaj nuk qeshin me shakatë tua

4 gjëra që duhet bërë nëse miqët tuaj nuk qeshin me shakatë tua

Të gjithë kemi qenë në një situatë ku miqtë tanë nuk e kuptojnë humorin e shkëlqyeshëm që ofrojmë me shakatë tona fantastike. Mos u shqetësoni, nëse bëni gjërat në këtë listë, ata do të qeshin me gjithçka që u tregoni.

1. Përsërite shakanë

Ndoshta nuk ju dëgjuan. Ndoshta ka shumë zhurmë në dhomë. Me zërin tuaj normal, thoni sërish shakanë.

2. Përsërite shakanë me zë të lartë

Nëse ata nuk qeshin pas kësaj, tani duhet të bërtisni shakanë me krejt zërin. Ju jeni qesharak dhe ata duhet të kuptojnë humorin tuaj.

3. Filloni të qeshni vet

Nëse ata nuk qeshin, ju do të qeshni. Njerëzit që vlerësojnë veten e vlerësojnë veten. Fundi fundit, ata nuk kanë lidhje me humor.

4. Çohu dhe ik

Për efekt dramatik, dilni jashtë. Kjo do t’i mësojë ata që të mos ngatërrohen me ju herën tjetër.

LEXO EDHE:

Back to top button