Salca më e mirë e burgerit sipas recetës së Jamie Oliver
Salca më e mirë e burgerit sipas recetës së Jamie Oliver

Një kombinim i pazakontë përbërësish për të bërë salcën më të mirë të burgerit sipas recetës së Jamie Oliver.
Nëse po pyesni veten sesi mjeshtrit e hamburgerëve e bëjnë këtë pjatë tepër të shijshme dhe të lëngshme, epo, sekreti qëndron në përgatitjen e mishit për hamburgerin, si dhe në salcën për hamburgerin.
Me siguri keni dëgjuar dhe lexuar shumë receta të salcës së burgerëve, por ajo e Jamie Oliver është padyshim më e mira.
Oliver njihet për faktin se i jep shije të veçantë edhe ushqimit më të zakonshëm dhe receta e tij për salcën e burgerit do t’ju habisë. Salcën e përgatitur në këtë mënyrë mund ta shërbeni me çdo burger, mish viçi dhe pule.
Përbërësit:
150-200 g majonezë
1 lugë çaji mustardë
2 lugë çaji ketchup
2 lugë çaji pastë domate të thara në diell
pak lëng limoni
1/2 qepë e vogël
palca e marules
1 turshi
Përgatitja: