A e dini se cila është metoda 333?

A e dini se cila është metoda 333?

Pushimet janë një mënyrë e shkëlqyer për t’u çlodhur, për të shijuar dhe për të shpëtuar nga stresi i jetës së përditshme. Paketimi për pushime – një histori krejtësisht e ndryshme.

Edhe udhëtarët me përvojë janë të stresuar kur përpiqen të zgjedhin rrobat e duhura për të paketuar përpara udhëtimit të tyre. Ka edhe shqetësime të pashmangshme për hapësirën, motin e papritur dhe gjërat e harruara.

Ndoshta kjo është arsyeja pse “metoda 333” është kaq tërheqëse. Ky sistem paketimi ka tërhequr fansat e Tik Tok falë qasjes së tij të thjeshtë dhe pa stres.

Çfarë është paketimi i metodës 333?

Koncepti është mjaft i thjeshtë: zgjidhni tre pjesë të sipërme, tre funde dhe tre palë këpucë për të krijuar kombinime të ndryshme veshjesh. Rezultati është një duzinë ose më shumë kombinime të mundshme që përshtaten në bagazhin tuaj.

“Rregulli 333 ndihmon në adresimin e frikës nga paketimi i tepërt, ndërsa siguron siguri se do të dukeni mirë,” tha Cathy Nastro, një zëdhënëse për Shërbimin e Paralajmërimit të Fluturimeve. Një përfitim i papritur është se ju keni gjithashtu një justifikim për të blerë një ose dy sende në udhëtimin tuaj – në fund të fundit, ju ende keni mbushur dritën.

Nëse shikoni TikTok, do të gjeni video të pafundme të udhëtarëve që tregojnë kombinimet e ndryshme të veshjeve të pushimeve që arrijnë të realizojnë me nëntë veshjet e mbushura. Burimi i këtij trendi është influencuesja Rachel Spencer, e cila postoi një video ku shpjegon këtë metodë.

Edhe nëse nuk mund t’i përmbaheni kufizimeve në mënyrë të përsosur, ajo beson se metoda 333 është një pikënisje e shkëlqyer për paketimin, të cilën mund ta ndërtoni sipas nevojës.

LEXO EDHE:

Back to top button