A ju bën një fotograf më të mirë një aparat fotografik i shtrenjtë?

Supozojmë se tashmë e keni gati një përgjigje për këtë pyetje, por le t'i hedhim një sy eksperimentit të djemve nga Mango Street.

Një amator mori një aparat fotografik profesional të shtrenjtë, dhe një fotograf profesionist qëlloi me një aparat fotografik të zakonshëm, dhe subjekti i sesionit fotografik ishte i njëjti model në të njëjtën studio. Ekipi kishte një qëllim: të tregonte se për një fotografi të mirë duhet të punoni në aftësitë tuaja, pavarësisht se me çfarë pajisje punoni. Shikoni videon dhe shikoni nëse e mbrojtën tezën.

LEXO EDHE:

Back to top button