A mund të lexoni mendjet e njerëzve përmes gjuhës trupore

Gjuha e trupit është një një ndër elementët më të rëndësishëm në të folurën e secilit nga ne. prania e saj në një bisedë ka një rol të rëndësishëm pasi na ndihmon për të kuptuar mendimin e personit që kemi përballë.

Në një takim ju mund të flisni për tema të ndryshme me një shoqe apo një mik, mund të flisni për humbje në peshë, për fejesë, martesë apo për ndonjë marrëdhënie specifike me pjestarët e familjes.

Gishtat në gojë ose pranë saj – Bashkëbiseduesi ka nevojë për ndihmë sepse është në depresion. Pa vetëdije, dëshiron të kthehet në një të kaluar pa shqetësime, ose më mirë  në fëmijëri, në mbrojtjen dhe kujdesin e nënës, kur nuk kishte probleme të përditshme apo strese.

LEXO EDHE:

Back to top button