Ajo nuk i ka prerë për 40 vjet – një njujorkeze ka thonjtë 56 cm të gjatë, manikyri i saj zgjat 8 orë

Ajo nuk i ka prerë për 40 vjet - një njujorkeze ka thonjtë 56 cm të gjatë, manikyri i saj zgjat 8 orë

Një grua nga Nju Jorku ka thonj gjysmë metër të gjatë dhe bën jetën më normale. Manikyri i saj zgjat më shumë se 8 orë, ajo investon shumë para në thonjtë e saj dhe dëshiron të ketë më të gjatë në botë.

Amerikaneja LaRue Drummond nga Nju Jorku nuk i ka prerë thonjtë për katër dekada. Domethënë, kur pa një manikyr të bukur në duart e një gruaje që nuk e njihte, ëndrra e saj e përjetshme u bë të kishte më të gjatët në botë. Aktualisht janë të gjata 56 centimetra, ajo kujdeset çdo ditë për to dhe i gjithë procesi i kujdesit i ka kushtuar deri më tani mbi 10 mijë euro.

“Kur isha i vogël i kafshoja thonjtë derisa të më dilnin gjak. Por me vendosmërinë dhe mbështetjen e familjes sime, unë arrita ta zhduk atë zakon”, e nis LaRue historinë e tij, raporton Daily Star.

Kjo zonjë e pazakontë nuk i ruan vetë thonjtë, por shkon rregullisht në një sallon bukurie. Prej vitesh ai ia beson ekskluzivisht Maria Ortiz-it, të cilën e quan mbretëresha e manikyrave.

“Unë i besoj plotësisht asaj, ajo e çon manikyrën në një nivel të veçantë krijimtarie. “Kur e vizitoj, ajo më bën vetëm thonjtë atë ditë, sepse i duhen rreth 8 orë për t’i bërë”, thotë kjo njujorkeze.

Asaj nuk i interesojnë komentet e atyre që e rrethojnë dhe bën shumë përpjekje që të mos thyejë asnjë thon të gjatë.

“Thonjtë e mi janë pjesë e personalitetit tim, me ta unë jam unë i vërtetë”. “Nëse njëri prej thonjve më plasaritet pa u riparuar, do të trishtohem shumë”, thotë ajo sinqerisht.

Ajo posaçërisht thekson se thonjtë e saj tepër të gjatë nuk e shqetësojnë fare dhe se normalisht i kryen të gjitha detyrat e përditshme, si dhe punon edhe si dado.

“Shpresoj të thyej rekordin botëror për thonjtë më të gjatë”. Ata janë foshnjat e mia”, përfundoi ajo.

LEXO EDHE:

Back to top button