Aleanca për Shqiptarët thotë se nuk ka qenë në takimin në Zajaz me kreun e Bdi dhe me kryeministrin Kovaçevski

Aleanca për Shqiptarët thotë se nuk ka qenë në takimin në Zajaz me kreun e Bdi dhe me kryeministrin Kovaçevski.

Në një reagim, ata thonë se lajmi nuk ppërmban asnjë të vërtetë rreth fatkeve në të cilat thirret. Sipas reagimit, Taravari pas takimit me kryeministrin Kovaçevski, ka udhëtuar menjëherë drejt Pollogut për takime në Gostivar, Tetovë dhe Tearcë deri në orët e vona të natës dhe, rrjedhimisht, nuk ka mundur të jetë në Zajaz në të njëjtën kohë.

LEXO EDHE:

Back to top button