Alternativa vendos të dielën nëse do të qëndrojë në Qeveri

Alternativa vendos të dielën nëse do të qëndrojë në Qeveri

Alternativa e Afrim Gashit njoftoi se të dielën do të mbajë mbledhjen e Kuvendit Qendror për të diskutuar për daljen e tyre të mundshme, apo qëndrimin në qeveri.

Ata thonë se nuk do të lejojnë që Alternativa të bjerë në asnjë kurth dhe se kjo parti do të vazhdojë të kontribuojë në proceset eurointegruese të vendit.

LEXO EDHE:

Back to top button