TV Alsat dëshiron të jetë pranë qytetarëve. Në emisionet tona do sjellim raportime me përfshirje të qytetarëve. Na tregoni çfarë mendoni për temat specifike duke plotësuar më poshtë pyetsorin dhe ne do ti përgjigjemi interesimit tuaj me raportime dhe debate.