Aplikacioni që “kthen” çdo iPhone në një telefon Galaxy

Përdoruesit e Apple mund të përdorin një aplikacion të ri për të marrë ndërfaqen Android të Samsung në iPhone të tyre.

- Advertisements -

Kushdo që zotëron një iPhone dhe dëshiron të dijë se si është një telefon Samsung me Android mund të përdorë një aplikacion të ri. Me aplikacionin e saj në internet, prodhuesi Korean dëshiron t’i bëjë telefonat e tij Galaxy më të pëlqyeshëm për përdoruesit e iPhone.

Pasi të fillojë, iTest simulon një ndërfaqe përdorimi Samsung në çdo iPhone.

Për të qenë në gjendje të provojnë aplikacionin në internet, përdoruesit e Apple duhet të shkojnë në faqen e internetit itest.nz me iPhone-in e tyre . Pastaj faqja e internetit duhet të ruhet si një faqeshënues në ekranin kryesor – dhe kaq.

Një vështrim i parë në iTest tregon se aplikacioni është bërë vërtet mirë. Ndërfaqja e përdoruesit Samsung në iPhone në të vërtetë duket reale dhe ofron një numër të habitshëm të funksioneve.

LEXO EDHE:

Back to top button