Arratiset shtetasi serb nga Qendra për të Huaj

Arratiset shtetasi serb nga Qendra për të Huaj

Një shtetas serb është arratisur nga Qendra për të Huaj në Gazi Babë. Bëhet fjalë për shtetasin serb me inicialet M.G, i lindur në vitin 1987. Autoritetet vendase duhej ta ekstradonin në Gjermani, pasi atje është i dënuar me 15 vjet burg. 36 vjeçari është arratisur një ditë më parë nga qendra për të huaj ndërsa mungesën e tij e ka vërejtur nëpunësi policor. Gjatë kontrollit të dhomave, respektivisht dhomës numër 3 ku ishte vendosur shtetasi serb, polici ka vërejtur mungesa e tij dhe më pas është konstatuar se grilat në dritaren e dhomës kanë qenë të prera. /Alsat.mk

LEXO EDHE:

Back to top button