Arrihet marrëveshja për ngrohjen qendrore

Problemi me ngrohjen qendrore në Qytetin e Shkupit dhe komunat është arritur. Amvisëritë do të kenë ngrohje qendrore të vazhdueshme dhe pa ndërprerje.

- Advertisements -

Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme, me kërkesë të Ministrisë së Ekonomisë në bashkëpunim me Komisionin Rregullator, si dhe me Kabinetin e kryeministrit miratoi ligjin për kriteret dhe kushtet për arritjen e marrëveshjes mbi ngrohjen qendrore në Shkup.

LEXO EDHE:

Back to top button