As Endi Marrej nuk i shpëton rregullores në Australi

Ministri i Shëndetësisë në Australi, Martin Folej, pararalajmëroi të gjithë sportistë që udhëtojën drejt Australisë se nuk do të lejojnë hyrje të tyre në trollin, nëse nuk kanë test negative për koronavirus.

 

Të gjithë tenistët që udhëtojnë për në Melburn si dhe stafet e tyre, para se të nisen duhet të tregojnë se janë negativ me koronavirus, në të kundërt do të kthehen mbrapsht. Ata bëjnë mirë të qëndrojnë aty ku janë nëse janë positive. Nga ky rregull nuk bën përjashtim as Endi Marej. Nëse ai del sërish pozitiv para se të niset për në Melburn, nuk do t’i lejohet të zbresë nga avionic,” ka thënë mes tjerash ministry Folej.

 

Marej doli pozitiv me “Covid-19”, një javë më pare dhe aktualisht është në karantinë në Londër dhe duhet të dalë negativ që të niset për në Melburn. “Australian Open” nis më 8 shkurt, ndërsa Marrej  siguroi nga organizatorët një “wild card” (ftesë) për të marrë pjesë në këtë event.

LEXO EDHE:

Back to top button